Gelukkig-Wonen

Taatsdeursystemen

FritsJurgens is een Nederlandse fabrikant die gespecialiseerd is in hoogwaardige taatsdeursystemen. Taatsdeuren, ook wel pivoterende deuren genoemd, zijn deuren die om een verticale as draaien in plaats van langs traditionele scharnieren. FritsJurgens staat bekend om zijn innovatieve en stijlvolle verfijnde taatsdeursystemen, waaronder het FritsJurgens System M en System 3. In dit artikel duiken we dieper in op dit type deuren en benoemen we tevens de voordelen wanneer je kiest voor een Fritsjurgens taatsdeuren.

  1. FritsJurgens System M:

Dit systeem is ontworpen voor taatsdeuren tot 500 kg en biedt een uitzonderlijk soepele draaibeweging. Een van de kenmerken van System M is het verborgen en geïntegreerde ontwerp, waarbij alle technische componenten in de deur zelf zijn ingebouwd. Dit resulteert in een strakke en minimalistische uitstraling, zonder zichtbare vloerveer of bovenvloerse componenten.

  1. FritsJurgens System 3:

System 3 is ontworpen voor zwaardere taatsdeuren tot 1.500 kg. Het systeem biedt dezelfde discrete integratie van technische componenten als System M, waardoor de deur op een elegante en gestroomlijnde manier kan draaien. Dit maakt het systeem geschikt voor grote en indrukwekkende deuren, zoals die vaak gebruikt worden in luxe woonhuizen, kantoren of commerciële ruimtes.

Belangrijkste kenmerken van FritsJurgens Taatsdeursystemen:

Stijlvol: FritsJurgens taatsdeursystemen staan bekend om hun prachtige stijlvolle uitstraling. Ze bieden een strak en minimalistisch ontwerp dat past bij diverse interieurstijlen.

Soepele beweging: De deuren draaien soepel en geluidloos dankzij de geavanceerde technologie van de FritsJurgens scharnieren.

Verborgen Technologie: Alle technische componenten zijn ingebouwd in de deur, waardoor er geen storende elementen zichtbaar zijn op de vloer of boven het deurblad.

Maatwerk: FritsJurgens biedt maatwerkoplossingen, zodat de taatsdeuren perfect kunnen worden afgestemd op de specifieke eisen van een project.

Toepassingsmogelijkheden: Deze taatsdeursystemen zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder woonhuizen, kantoren, hotels en high-end commerciële ruimtes.

Al met al bieden FritsJurgens taatsdeursystemen niet alleen functionele voordelen, maar zijn ze ook een architectonisch statement, waarbij technologie en design naadloos samenkomen. Ben jij aan het overwegen om jouw woning te kiezen voor stalen taatsdeuren en kan jij nog wel wat inspiratie gebruiken? Neem dan eens een kijkje bij Pjokke in Oldenzaal, hier vind jij een ruim assortiment stalen deuren op maat. Bezoek de showroom, laat je inspireren en ontvang direct deskundig advies zodat je precies weet welke oplossing het beste past bij jouw interieur.

Facebook
Twitter
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *