Gelukkig-Wonen

Over Gelukkig-Wonen.nl

Onze Missie

Woonadvies en inspiratie toegankelijk maken voor iedereen, zodat ook jij gelukkig kan wonen. Iedereen verdient een huis waarin hij / zij zich gelukkig voelt. Met de gekte op de woningmarkt is het nog niet zo eenvoudig om een plekje te vinden waar je helemaal ondersteboven van bent. Met Gelukkig-Wonen.nl bieden we daarom al het woonadvies en interieurtips gratis aan, om gelukkig wonen voor iedereen toegankelijk te maken. Ook geven we hier makelaars, woonstylisten, woonwinkels & woonwebwinkels een platform die dezelfde missie als ons delen. Samen zorgen we ervoor dat ook jij gelukkig kan wonen. 

Gastblogger Worden?

De redactie van Gelukkig-Wonen.nl is altijd opzoek naar gepassioneerde woonstylisten die hun passie wil overdragen op onze bezoekers. 

Heb jij ook een passie voor woon- en interieuradvies en hoop je daarnaast door jouw praktische en voordelige tips mensen gelukkiger te kunnen laten wonen? Neem dan contact met ons op en wordt Gastblogger van Gelukkig-Wonen.nl!

Samen Wonen Leuker & Toegankelijker Maken

Je huis is je thuis, de plek waar je thuiskomt na een lange dag werken, waar je liefhebt, vrienden ontvangt, kinderen opvoedt… Wij vinden je huis de belangrijkste voorwaarde om fijn te wonen, en daarom geven wij je hier heel veel inspiratie, woonideeën en handige informatie! We doen dit met een team van bloggers bestaande uit woonliefhebbers, interieurstylisten, tuinarchitecten en ga zo maar door.

Partners van Gelukkig-Wonen.nl