Gelukkig-Wonen

Een mooie tuin, het hele jaar door: Complete tuinonderhoud service

Een prachtige tuin is een lust voor het oog en kan bijdragen aan een ontspannen sfeer in en rondom het huis. Een mooie tuin vergt echter wel de nodige zorg en aandacht. Met de uitgebreide boomverzorging die de hoveniers je aanbieden kan je het hele jaar door genieten van een perfect onderhouden tuin, zonder dat jij je druk hoeft te maken over het onderhoud. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende diensten die wij aanbieden.

Grasmaaien en verticuteren
Een groen gazon is een belangrijk onderdeel van een mooie tuin. Het maaien van het gras is dan ook een regelmatig terugkerende klus die niet onderschat moet worden. Onze tuinmannen nemen graag het gras maaien van jou over en zorgen er ook voor dat het gras op de juiste hoogte gemaaid wordt. Daarnaast bieden wij ook verticuteren aan, wat ervoor zorgt dat de grasmat gezond blijft en mosvorming tegengaat.

Tuinonderhoud: Snoeien en bemesten van planten
Planten en struiken hebben regelmatig onderhoud nodig om gezond te blijven en mooi te bloeien. Onze tuinmannen weten precies welke planten wanneer gesnoeid moeten worden en zorgen er ook voor dat de planten op het juiste moment bemest worden. Zo blijven jouw planten en struiken het hele jaar door mooi en gezond.

Tuinonderhoud: Onkruidbestrijding
Onkruid is een veelvoorkomend probleem in de tuin en kan zich snel verspreiden. Het is belangrijk om onkruid tijdig te bestrijden om ervoor te zorgen dat het zich niet verspreidt en jouw tuin overwoekert. Onze tuinmannen beschikken over de juiste kennis en materialen om het onkruid op een effectieve manier te bestrijden.

Tuinaanleg en -renovatie
Naast tuinonderhoud bieden wij ook tuinaanleg en -renovatie aan. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe tuin, het renoveren van een bestaande tuin of het plaatsen van een schutting of tuinhuisje, onze tuinmannen staan voor jou klaar. Wij denken graag met jou mee over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat jouw tuin er weer prachtig uitziet.

Perfecte tuinonderhoud: laat het aan ons over!
Een mooie tuin vergt de nodige zorg en aandacht. Met onze complete tuinonderhoud service kan jij het hele jaar door genieten van een perfect onderhouden tuin, zonder dat jij je druk hoeft te maken over het onderhoud. Wij nemen graag het gras maaien, snoeien, bemesten en onkruidbestrijding van jou over. Daarnaast bieden wij ook complete boomverzorging!

Tuinverlichting
Een mooie tuin is niet alleen overdag een lust voor het oog, maar ook ’s avonds. Tuinverlichting kan een extra dimensie toevoegen aan jouw tuin en ervoor zorgen dat jij ook ’s avonds kunt genieten van jouw prachtig aangelegde tuin. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor tuinverlichting aan, zoals grondspots, wandlampen en sfeerverlichting. Onze tuinmannen zorgen voor een professionele installatie en adviseren jou graag over de mogelijkheden. Zo kan jij nog langer genieten van jouw tuin, zelfs als de zon onder is gegaan.

Facebook
Twitter
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *